Serveis de la cooperativa

A la cooperativa Agraria Progresiva oferim un conjunt de serveis avantatjosos als socis:

Entrada i manipulació de fruita

És l’objecte social de la Cooperativa per tal de comercialitzar la fruita que aporten el socis tant en el mercat interior com en l’exterior.

Venda de productes fitosanitaris i adobs

A la secció de subministres, els socis de la Cooperativa poden adquirir els productes fitosanitaris necessaris per combatre i controlar les possibles plagues i malalties dels arbres com d’adobs per obtenir una millor qualitat en la fruita produïda.

Lloguer de maquinària agrícola

La cooperativa compta amb un ampli conjunt de màquines i equips agrícoles a disposició dels socis per tal que aquests puguin llogar-los per fer les feines especifiques més concretes i puntuals del camp.

Tramitació de certificats i ajudes

A la part d’administració de la Cooperativa, fem tots el tràmits necessaris als socis per a la sol·licitud de certificats i ajuts.

Tramitació d'assegurances

A través de la cooperativa els socis poden tramitar les seves assegurances de tractors, equips agrícoles, casetes de reg, vehicles, de la llar, etc.

Agrobotiga

A la nostra “Agrobotiga” es poden comprar productes de la terra com fruita del temps, oli, vi, suc de fruita (elaborat amb la fruita dels nostres socis), ametlles, olives, així com diversos productes de neteja.

També podeu visitar l'Agrobotiga de la Cooperativa del Camp d'Alcarràs, situada a la Ctra. de Vallmanya Km1, al municipi d'Alcarràs, en les instal·lacions del Grup Cooperatiu.

Estacions de servei RAMELL

Les estacions de servei Ramell estan situades a
Alcarras: A 500 metres de la sortida 451 de l’autovia A-2.
Benavent de Segrià: A la Carretera LP 9221, km 6,8 25132 (Lleida).